PROBLEM BANKRUCTWA W SPÓŁKACH SEKTORA SPOŻYWCZEGO NA WGPW
Main Article Content
Słowa kluczowe
:
sektor spożywczy, siła fundamentalna, wskaźnik siły fundamentalnej, zagrożenie upadłością
Abstrakt
Article Details
Jak cytować
Tarczyńska-Łuniewska, M. (2017). PROBLEM BANKRUCTWA W SPÓŁKACH SEKTORA SPOŻYWCZEGO NA WGPW. Metody Ilościowe W Badaniach Ekonomicznych, 18(2), 324–334. https://doi.org/10.22630/MIBE.2017.18.2.31
Statystyki
Downloads
Download data is not yet available.
Rekomendowane teksty
Licencja
Utwór dostępny jest na licencji Creative Commons Uznanie autorstwa – Użycie niekomercyjne 4.0 Międzynarodowe.
Publikowane artykuły dostępne są na warunkach Open Access na zasadach licencji Creative Commons CC BY-NC – do celów niekomercyjnych udostępnione materiały mogą być kopiowane, drukowane i rozpowszechniane. Autorzy ponoszą opłatę za opublikowanie artykułu.