A SYNTHETIC EVALUATION OF THE INNOVATIVENESS OF FOOD INDUSTRY BRANCHES IN POLAND
Main Article Content
Abstrakt
The aim of the presented study is the assessment of the innovativeness of particular food industry classes in Poland conducted on the basis of statistical methods for linear objects grouping. In the study there were used unpublished statistical data characterising the innovativeness of enterprises conducting economic activity in particular branches of the food industry.
Article Details
Jak cytować
Grzelak, M. M. (2013). A SYNTHETIC EVALUATION OF THE INNOVATIVENESS OF FOOD INDUSTRY BRANCHES IN POLAND. Metody Ilościowe W Badaniach Ekonomicznych, 14(1), 117–126. Pobrano z https://qme.sggw.edu.pl/article/view/3581
Statystyki
Downloads
Download data is not yet available.
Rekomendowane teksty
Podobne artykuły
- Bogusława Dobrowolska, PANEL MODELS AS A TOOL FOR INVESTIGATING THE EFFECTS OF CONSUMPTION VAT IN POLAND IN THE YEARS 1995-2011. , Metody Ilościowe w Badaniach Ekonomicznych: Tom 14 Nr 1 (2013)
Możesz również Rozpocznij zaawansowane wyszukiwanie podobieństw dla tego artykułu.
Licencja
Publikowane artykuły dostępne są na warunkach Open Access na zasadach licencji Creative Commons CC BY-NC – do celów niekomercyjnych udostępnione materiały mogą być kopiowane, drukowane i rozpowszechniane. Autorzy ponoszą opłatę za opublikowanie artykułu.