PROCESY DOSTOSOWAŃ CENOWYCH NA POLSKIM RYNKU WIEPRZOWINY
Main Article Content
Słowa kluczowe
:
ceny wieprzowiny, EU, model VAR, funkcja odpowiedzi na impuls
Abstrakt
Article Details
Jak cytować
Gędek, S. (2017). PROCESY DOSTOSOWAŃ CENOWYCH NA POLSKIM RYNKU WIEPRZOWINY. Metody Ilościowe W Badaniach Ekonomicznych, 18(2), 242–251. https://doi.org/10.22630/MIBE.2017.18.2.23
Statystyki
Downloads
Download data is not yet available.
Rekomendowane teksty
Inne teksty tego samego autora
- Stanisław Gędek, POWIĄZANIA CENOWE NA EUROPEJSKIM RYNKU BARANINY. ANALIZA EKONOMETRYCZNA , Metody Ilościowe w Badaniach Ekonomicznych: Tom 19 Nr 3 (2018)
- Stanisław Gędek, ANALIZA WSPÓŁZALEŻNOŚCI POMIĘDZY POZIOMEM STÓP PROCENTOWYCH A POZIOMEM INFLACJI I KURSAMI WALUTOWYMI ZŁOTEGO , Metody Ilościowe w Badaniach Ekonomicznych: Tom 16 Nr 3 (2015)
- Stanisław Gędek, Kształtowanie się kursu korony szwedzkiej wobec podstawowych walut światowych , Metody Ilościowe w Badaniach Ekonomicznych: Tom 13 Nr 3 (2012)
- Jacek Bednarz, Stanisław Gędek, Badanie warunków kontynuacji ruchu cenowego na rynku kapitałowym , Metody Ilościowe w Badaniach Ekonomicznych: Tom 12 Nr 2 (2011)
- Stanisław Gędek, KSZTAŁTOWANIE SIĘ KURSU LIRY TURECKIEJ WOBEC PODSTAWOWYCH WALUT ŚWIATOWYCH , Metody Ilościowe w Badaniach Ekonomicznych: Tom 15 Nr 4 (2014)
Licencja
Utwór dostępny jest na licencji Creative Commons Uznanie autorstwa – Użycie niekomercyjne 4.0 Międzynarodowe.
Publikowane artykuły dostępne są na warunkach Open Access na zasadach licencji Creative Commons CC BY-NC – do celów niekomercyjnych udostępnione materiały mogą być kopiowane, drukowane i rozpowszechniane. Autorzy ponoszą opłatę za opublikowanie artykułu.